Onze service

Wat ons uniek maakt is dat wij een compleet en actueel assortiment hoogwaardige bekledingsplaten op voorraad houden. Voor iedere toepassing de juiste plaat. Dat is onze missie en uw garantie op de beste prijs/kwaliteitverhouding. Zelf voorraad houden wordt op deze manier voor onze klanten overbodig. Wij leveren al onze kunststof lining materialen aan de beste voorwaarden, binnen de kortste leveringstermijnen.

Persoonlijk advies, projectbegeleiding, en meer…

Wij luisteren graag naar uw verhaal en zoeken samen met u naar oplossingen waarbij wij rekening houden met alle technische aspecten en criteria waaraan de voor u geschikte plaat moet voldoen.  

Duurzaamheid

We zijn ons bewust van de impact die we als kunststofleverancier hebben op onze omgeving en van de maatschappelijke verantwoordelijkheid die daarmee gepaard gaat. 

Wij focussen op duurzame ontwikkeling en zijn voortdurend op zoek naar nieuwe materialen en werkwijzen, die ons kunnen helpen om een actieve bijdrage te leveren aan een ecologische en duurzame evolutie binnen de kunststofsector. 

Kortom, we stellen alles in het werk om een maximale en vooruitstrevende service te garanderen, maar met een minimale ecologische voetafdruk. Zo willen wij bijdragen aan een duurzame samenleving.

Onze productspecialist selecteert samen met u het meest geschikte lining materiaal voor uw toepassing.

Maak een afspraak.
Back to top